14/10/2021

Aquest dissabte arriba l’estrena d’Escena Cambrils amb un monòleg de Txèkov interpretat per Xavier Graset, amb l’aforament al 100% del Teatre del Casal

· Últims dies per comprar l'abonament perles quatre funcions d'aquesta primera temporada de teatre professional amb un descompte del 25% a la pàgina web www.entradium.com

Aquest dissabte 16 d'octubre a les 21h al Teatre del Casal de Cambrils (Plaça Església Sant Pere s/n) tindrà lloc l'estrena de la nova proposta de teatre professional per adults de la població, Escena Cambrils (www.escenacambrils.cat), un projecte impulsat per la productora Cap de Palaia Produccions, amb Iban Beltrán i Isaac Albesa al capdavant. En aquesta ocasió i després de l'anunci de la Generalitat, el Teatre del Casal de Cambrils podrà tenir una ocupació del 100% després de que les restriccions de públic han caigut. Això sí, serà obligatòria la mascareta durant tota la funció. Escena Cambrils s'estrena amb el monòleg Sobre els danys del tabac... i les ostres, una adaptació d'un text d'Anton Txèkov a càrrec del dramaturg reusenc Francesc Cerro i interpretada pel periodista i comunicador de Vila-seca, Xavier Graset.

Fins dissabte al migdia es poden adquirir a www.entradium.com els abonaments de les quatre funcions d'Escena Cambrils amb un descompte del 25%. 30 euros és el preu total de les entrades per les 4 funcions programades durant les pròximes setmanes a Cambrils. Qui vulgui entrades invididuals ho podrà fer a la mateixa web al preu de 10 euros cada funció. A taquilla, les entrades valdran 12 euros. El nou aforament del Teatre del Casa, sense restricions, és de 250 localitats.
Aquesta primera proposta de Cap de Palaia Produccions, que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils, portarà durant la tardor 4 obres de teatre professional. Del 16 d'octubre al 26 de novembre es podran veure quatre funcions amb una presència destacada de companyies professionals del Camp de Tarragona o amb la presència d'actors de les nostres comarques: Sobre els danys del tabac... i de les ostres (16 d'octubre), Hotel Flamingo (29 d'octubre), Les dones sàvies (13 de novembre) i Els dies mentits (26 de novembre).


La programació
Dissabte 16 d'octubre. 21h
‘Sobre els danys del tabac... i de les ostres', d'Anton Txèhov.
Monòleg còmic amb Xavier Graset. Direcció Francesc Cerro.
De la mà del periodista i actor Xavier Graset coneixerem la singular visió -en format de monòleg, que té el personatge Ivan Ivànovitx Niukhin pel que fa als perjudicis del tabac -i altres verins domèstics- en el cos humà. Un monòleg còmic... perdó, volíem dir: una "conferència rigorosa" a la qual recomanem que assisteixin totes aquelles persones que desitgin deixar de fumar... i també els que no ho vulguin fer. I els senyors metges. I els pares amb filles en edat de casar. I els marits amb mullers autoritàries. I els estudiosos de la química orgànica. I també els de la botànica. I els de la música. I els pares de família nombrosa. I els que estan pensant en formar una família. I els que no. I els que estan patint la crisi. I els que fa anys que estan en crisi... i a totes aquelles persones que vulguin gaudir d'una bona estona escoltant i veient una de les millors peces còmiques breus del dramaturg universal Anton Txèkhov, versionada pel director i dramaturg reusenc Francesc Cerro.


Divendres 29 d'octubre. 21h
‘Hotel Flamingo'. Clownic
Amb Edu Méndez, Carles Bigorra i Gerard Domènech. Espectacle familiar (humor)

Hotel Flamingo és el particular homenatge de Clownic als seus pares teatrals, el Tricicle. Clownic va ser creat pel famós trio català i durant molts anys va representar els seus espectacles allà on ells no podien arribar. Fa 10 anys Clownic va començar a fer els seus propis espectacles i ara que Tricicle ha anunciat la seva retirada ha arribat el moment de retre'ls-hi aquest homenatge i agrair tot allò que han heretat d'ells. 
L'antic Hotel Flamingo vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha estat un visionari dels negocis. Per aquest motiu té la gran idea d'obrir les portes de l'hotel en plena pandèmia. Està totalment convençut del gran èxit de l'Hotel Flamingo. Inspirats en la imatge dels personatges principals que la sèrie "Tres estrelles" ens va deixar gravada a la retina quan érem petits, Clownic ha creat aquest espectacle que ens situa en la recepció d'un hotel que fa anys i panys que va viure el seu millor moment. Segueix amb l'objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme trepidant, aquest cop darrere del taulell de la recepció de l'Hotel Flamingo.

Dissabte 13 de novembre. 21h
‘Les dones sàvies'. De Molière. (producció el Maldà)
Amb Enric Cambray i Ricard Ferré. (Humor)

L'obra neix de la inquietud dels actors Ricard Farré i Enric Cambray per a treballar en profunditat una comèdia de tall clàssic després d'haver treballat junts en diferents espectacles d'altres gèneres. Apareix el seu gust per Molière i per una de les seves grans obres Les dones sàvies, responent així a la primera de les inquietuds plantejades a l'hora de començar el projecte. El segon pas és la idea de condensar aquest gran clàssic i aconseguir-lo dur a escena amb tots els personatges, tan femenins com masculins, però només amb els dos actors. En aquest punt apareix la figura de Lluís Hansen, escriptor, que juntament amb Ricard Farré es posen a treballar en el text amb el desig de crear una dramatúrgia pròpia on el fregolisme escènic i la interpretació en són els pilars fonamentals.

Divendres 26 de novembre. 21h
Els dies mentits. De Marta Aran. (producció sala Flyhard)
Amb Lara Salvador. Monòleg dramàtic.
Premi MAX 2020 a la millor nova autoria.

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la, meticulosament dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat, tot el contrari. Una dona, que se sincerarà per primera vegada davant tothom. Els dies mentits és un calendari de totes aquelles mentides que hi ha dins del món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabem dient per sentir-nos integrats dins d'una societat sexualitzada. Unes mentides que fan la nostra vida més bonica i plaent però que, alhora, poden ser còmiques, absurdes i esquinçadores.

 

 

Graset

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Col·labora

 

Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Envia'ns un correu.

info@escenacambrils.cat

FacebookTwitterInstagram