06/12/2021

Escena Cambrils tanca la primera temporada de teatre al municipi amb una mitjana de 150 espectadors per funció

Cap de Palaia Produccions ha fet una valoració molt positiva del primer cicle de teatre professional per a públic adult a Cambrils que ha tingut lloc aquesta tardor. La primera edició d'Escena Cambrils es va tancar fa uns dies amb la representació del monòleg Els dies mentits, una producció de la Sala Flyhard, que va rebre un premi MAX el 2019 per la seva autora Marta Aran. En total han estat 605 persones les que han passat aquesta tardor pel Teatre del Casal. Aquesta xifra suposa una mitjana de 150 espectadors per funció dins una programació formada per les obres Sobre els danys del tabac... i de les ostres, amb Xavier Graset; Hotel Flamingo, amb la companyia Clownic i Les dones sàvies, del Maldà Teatre. Segons Iban Beltran, impulsor d'Escena Cambrils juntament amb Isaac Albesa, aquesta xifra "supera les previsions inicials i se sobreposa a les dificultats que pateix la cultura per a desenvolupar-se en condicions decents, tenint també en compte el context de pandèmia en què ens trobem i demostrant que a Cambrils hi ha públic amb ganes d'anar al teatre sense haver de sortir del municipi".

Des de Cap de Palaia Produccions s'ha volgut llançar un missatge d'agraïment a l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils i a la Diputació de Tarragona per col·laborar en la proposta que se'ls va presentar fa poc més de mig any i també "molt especialment a la Teca Teatre per la feina gairebé miraculosa de condicionar, mantindre i cedir una infraestructura com la del Teatre del Casal Parroquial, que ha acollit unes propostes escèniques de qualitat professional i que es mouen habitualment dins un circuit de teatres amb unes prestacions tècniques actualitzades. Aprofitem també per reconèixer la facilitat de tots els equips artístics que han passat per aquest cicle i han col·laborat a facilitar la feina en aquesta temporada d'estrena", ha assegurat Iban Beltran.

Els projectes d'Escena Cambrils
De cara al futur i un cop comprovat que a Cambrils hi ha una massa crítica suficient per mantenir una proposta d'aquestes característiques i que ha demostrat que també es pot captar públic procedent d'altres localitats del Camp de Tarragona, Escena Cambrils continuarà amb una segona edició centrada a programar una oferta que segueixi els requisits de qualitat i proximitat dins el circuit de produccions professionals del teatre català. "Treballarem també per ampliar l'oferta, aconseguir una paritat en la programació i continuar amb uns preus populars i abonaments assequibles per què considerem que el teatre és per a tothom", segons ha afegit Isaac Albesa, que ha afegit també que es buscarà una proposta més ambiciosa en dates, que busqui nous públics i també programi noves disciplines teatrals.

 

Clownic

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Col·labora

 

Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Envia'ns un correu.

info@escenacambrils.cat

FacebookTwitterInstagram