21/01/2022

La nova adaptació de West Side Story tanca el cicle Cinema i Teatre de Rambla de l'Art i Escena Cambrils

Última proposta del cicle 'Cinema i Teatre' al cinema Rambla de l'Art - Cinema i Cultura Cambrils, com sempre amb el suport d'Escena Cambrils.
????Arriba "West Side Story", que la podeu veure del 21 al 27 de gener.
Us portem una proposta basada en la història de Shakespeare Romeu i Julieta, que Jerome Robbins adapta per a Broadway l'any 1957 substituint la enemistat entre dues famílies per l'enemistat entre bandes derivada de l'arribada d'immigració a Nova York.
????Un musical que va traspassar a la gran pantalla només quatre anys després de la seva estrena als escenaris amb la mítica pel·lícula del 1961, dirigida per Robert Wise i el mateix Jerome Robbins. Ningú s'ha oblidat d'aquesta adaptació y és clarament un clàssic. Tanmateix, Spielberg tenia el somni de fer el seu propi West Side Story.
✅La pel·lícula afegeix alguns canvis per a adaptar-la a la realitat actual que anem notant durant el visionat. Com a curiositat, torna a participar a la pel·lícula Rita Moreno, que interpretava a Anita a la pel·lícula de 1961. En aquest cas té el personatge de Valentina , una versió més desenvolupada del personatge de Doc que actua com a mentora i figura comprensiva entre els dos bàndols. L'actriu té també, als 90 anys, el seu número musical amb la cançó Somewhere.
????Et convidem a que tornis a viure aquesta història, tant si ja has vist la original com si no. Spielberg demostra una vegada més que és un dels grans.

Cartell West Side Story

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Col·labora

 

Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Envia'ns un correu.

info@escenacambrils.cat

FacebookTwitterInstagram