20/09/2022

A la venda els abonaments de la segona temporada teatral d'Escena Cambrils, que arriba aquesta tardor

 

 

La segona temporada de teatre professional de Cambrils que impulsa Cap de Palaia amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils i la Diputació de Tarragona ha anunciat avui les dues primeres funcions, coincidint amb la posada a la venda de l'abonament d'aquesta temporada teatral.
Enguany, Escena Cambrils creix amb una nova funció, passant de quatre a cinc obres i una funció extra de clausura que estarà fora de l'abonament. L'abonament per les cinc funcions, que tindran lloc els dissabtes 15 d'octubre i els divendres 28 d'octubre, 11 de novembre, 25 de novembre i el dimecres 7 de desembre, coincidint amb la Festa Major de la Immaculada, està a la venda al preu de 40 euros a la web www.codetickets.com. Igual que l'any passat, el preu de les entrades individuals anticipades és de 10 euros 12 a taquilla. Per tant, l'abonament suposa un estalvi del 20%. L'altra novetat de la temporada és que a banda de les funcions al Teatre del Casal a les 21 h, la funció del 7 de desembre tindrà lloc a la Cripta de l'Ermita a les 20 h.
Escena Cambrils, segons els programadors i impulsors del projecte Iban Beltran i Isaac Albesa, ofereix a Cambrils la possibilitat de veure teatre professional de companyies que hagin fet temporada a Barcelona amb un gran nivell de qualitat artística. De fet, bona part dels muntatges que vindran aquest 2022 a Cambrils han obtingut diversos premis.

Funció inaugural
Escena Cambrils 2022 començarà el dissabte 15 d'octubre amb el monòleg polític El gegant del Pi, dirigida i interpretada per Pau Vinyals. L'obra és un procés de creació per trobar les paraules de tots els silencis que habiten una família, un poble. Un viatge del poble a la ciutat i de la ciutat al mig del bosc i del bosc al menjador de casa. De l'espai públic al privat. El gegant del Pi és una autoficció de l'herència rebuda, d'un intent per encarar la construcció d'una llar. Què ha fet la meva família per defensar les seves propietats? De què seríem capaços per defensar casa nostra? Què faríem per salvar un fill?
Entrades anticipades:
https://entradas.codetickets.com/entradas/el-gegant-del-pi/33459/escena-cambrils/online

L'altra obra que ja s'ha anunciat és el cabaret de Guillermotta, un homenatge a Guillermina Motta estrenat l'any passat i que va aconseguir el premi de la Crítica per Jordi Vidal en la categoria de millor actor teatral. Aquesta obra és podrà veure el dimecres 7 de desembre a la Cripta de l'Ermita. Es tracta d'un concert íntim de cançons de la Guillermina Motta interpretades per un alter ego molt particular, anomenat Guillermotta, encarnat per Jordi Vidal, acompanyat de Jordi Cornudella al piano, sota la direcció de Jordi Prat i Coll. Sensibilitat, ironia, compromís, mamarraxisme, poesia... en definitiva, bones cançons en bona companyia.
Entrades anticipades:
https://entradas.codetickets.com/entradas/guillermotta/33463/escena-cambrils/online

Abonament

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Col·labora

 

Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Envia'ns un correu.

info@escenacambrils.cat

FacebookTwitterInstagram