Escena Cambrils

La programació d'Escena Cambrils sorgeix de la voluntat d'ampliar l'activitat escènica i d'obrir les portes del teatre -i altres manifestacions escèniques- a la ciutadania de Cambrils. Primer, consolidant una programació regular en un període concret de l'any, inicialment a la tardor. Després, amb el compromís de créixer, de generar una dinàmica de producció, d'incrementar el pes de Cambrils com a ciutat productora i difusora d'activitat cultural i, en un període a mig termini, situar-lo com una referència per a produccions de petit format, esdevenint el punt de llança d'un circuit en el qual hi participin altres localitats de les comarques de Tarragona.

Escena Cambrils pretén dotar Cambrils d'una oferta cultural de qualitat i per al públic adult, que complementi l'oferta turística, cultural i gastronòmica per la qual és coneguda la ciutat, i que ens faci sentir satisfets i compromesos amb una nova activitat que ens ajudi a cohesionar la ciutat i sigui participativa. Aquesta iniciativa es fa amb un suport i la implicació de la Teca Teatre, ara mateix l'entitat que gestiona el Teatre del Casal de Sant Pere.

Al mateix temps, la programació de teatre i arts escèniques per a públic generalista Escena Cambrils complementa i es coordina amb la programació de teatre per a públic familiar que ja impulsa l'Ajuntament de Cambrils i les obres de teatre de gran format que esporàdicament es fan a la població coincidint amb les festes majors.

El projecte Escena Cambrils té com a objectiu al mateix temps aprofitar un equipament escènic existent, el Teatre del Casal de la plaça de l'Església, per dotar-lo d'una programació estable de caràcter professional complementària a la programació de teatre amateur que, abans de la pandèmia, s'hi feia amb regularitat.

Per últim, Escena Cambrils ha de servir també a la ciutadania per generar i impulsar el consum teatral de la programació d'aquesta temporada com un fet habitual, amb l'objectiu que el dia que es posi en marxa la programació del futur Teatre-Auditori de Cambrils existeix-hi aquesta vinculació entre el públic i l'hàbit de consumir teatre a la nostra població, més enllà d'assistir a teatre a poblacions veïnes com Reus, Tarragona o fins i tot a Barcelona.

 

 

 

Organitza

 

Logo
 

 

Col·labora

 

Logo
 

 

Amb el suport de

 

Logo
Logo
Logo
 

 

 

Contacta'ns

Vols contactar amb nosaltres?
Envia'ns un correu.

info@escenacambrils.cat

FacebookTwitterInstagram